KERESÉS search-close

"rtl.hu" szerzővel ellátott tartalmak

rtl.hu

rtl.hu által létrehozott tartalmak (100):

Vörös köd


szerző:
2018.12.22. 13:00
Vörös köd

Megölnek egy városi tűzoltót. Alighogy a CBI kiér a helyszínre, Jane-re is rátámadnak. Kis híján vízbe fojtják, úgy kell újraéleszteni. Másnapra jobban lesz, de csak látszólag. Szinte semmire sem emlékszik. Ettől függetlenül segít felgöngyölíteni az ügyet a társainak. Már csak nekik kéne valahogy elérni, hogy Jane visszakapja az emlékeit, mert a férfi el akarja hagyni a CBI-t.

A forrás


szerző:
2018.12.21. 23:00
A forrás

Kiderül, hogy ki Naz belső forrása a Homokviharnál - olyasvalaki, akire senki nem számított. Mivel azt állítja, tudja, hol lesz Shepherd, díjazás fejében hajlandó megadni Welleréknek a pontos helyszínt. De vajon bízhatnak benne?

Vacsora hét személyre

Timnek és Alice-nek bűntudata van, amiért Philipéknek fenyegetve kellett érezniük magukat, bár nem volt közük Tim eltűnéséhez. A Jennings család vacsorára hívja Timéket, ahol váratlanul Stan is megjelenik. Aderholtnak feltűnik az iratok közt, hogy a küldeményes robot javításakor haláleset történt a szervizben. Gaad halála után Stan nem akarja a lelkiismeretét Oleg megzsarolásával is terhelni, ezért elköszön tőle azzal, hogy többet nem találkoznak.

A csend fogságában


szerző:
2018.12.19. 23:00
A csend fogságában

A rendőrök egy 2006-ban meggyilkolt süket kamaszfiú meggyilkolásának ügyében nyomoznak. Akkoriban azt hitték, a fiú eltűnt, de a süketek iskolájában vérnyomokat találtak, a minták alapján kiderült, hogy Andyről van szó. Mielőtt egy betegség miatt elveszítette volna a hallását, Andy csodagyereknek számított zene világában. Szülei szintén süketek voltak, és azt hitték, Andy büszkén vállalja helyzetét, ám a fiú ki akart törni az örök csend birodalmából.

Gond Csodaországban


szerző:
2018.12.18. 23:00
Gond Csodaországban

A helyszínelők csapatát egy rabló-gyilkosság kivizsgálásához riasztják, melyet egy Alice csodaországban stílusban rendezett esküvőn követtek el. Eközben Hodges édesanyja látogatóba érkezik, akivel Hodges azt akarja elhitetni, hogy Morgan és ő egy párt alkotnak.

Áttörés


szerző:
2018.12.17. 23:00
Áttörés

Raimy és Frank megdöbbentő felfedezést tesznek a Nightingale gyilkossal kapcsolatban. Frank egy hihetetlen árulás következtében szinte elvakultan saját akcióba kezd.

Törések


szerző:
2018.12.17. 22:00
Törések

A csapat Austinban nyomoz, ahol több halálesetet különös jel köt össze. Az áldozatok óráját elállították. Mindeközben a titokzatos gyilkos, aki már jó ideje figyeli és követi a csapat minden lépését egyre közelebb merészkedik a nyomozókhoz.

A BMX-bajnok


szerző:
2018.12.17. 20:05
A BMX-bajnok

Brennan és Colin Fisher egy penészgombával borított holttest esetét vizsgálja, akiről Hodgins segítségével kiderítik, hogy BMX-es volt. A különös sérülések hatalmas esésre utalnak, de Fisher kideríti, hogy nem ez okozta a halált. Booth rájön, hogy a BMX-pályán kell keresni Dustin gyilkosát is.

Együtt a slamasztikában


szerző:
2018.12.17. 19:10
Együtt a slamasztikában

Castle remek hírt kap, Stephen King szeretne vele közösen regényt írni. Izgatottan elmegy a találkára, ahol azonban nem az író vár rá. Elveszíti az eszméletét, és egy osztályteremben ébred másik három férfi társaságában. Hamarosan kiderül, hogy Kate és a többiek felesége is fogoly egy hasonló teremben. Bár nem ismerik egymást, össze kell fogniuk, hogy élve megússzák.

Szellemekkel suttogó


szerző:
2018.12.17. 18:15
Szellemekkel suttogó

Melinda a temetőben járva, egy olyan szellemmel találkozik össze, aki az elmondása szerint rossz sírban fekszik. Állítólag ugyanis ő nem az a férfi, akit halottnak hisznek, és minden bizonnyal félreértés történhetett a temetési előkészületeknél. Melinda megpróbál segíteni a férfi szellemének, hogy feleségével és lányával kibékülve végre átkelhessen a túloldalra.

Született detektívek 3. évad 9-13. rész

Egy fiúbanda egyik sztártagja visszatér a gyökereihez, azonban hamarosan meggyilkolják. Jane és Frankie, akik együtt nőttek fel az áldozattal, keményen dolgoznak, hogy megoldják az ügyet. Mindeközben Janenek és Maurának el kell döntenie, melyik az alkalmas pillanat arra, hogy elmondják az igazságot Lydia terhességéről Angelának.

Fordítsd oda a másik orcádat is!

Mivel Clementének nyoma veszett, szakorvos hiányában jobb híján Dubenko tartja a frontot a sürgősségin. Neelát felvették a sebészetre, de öröme nem lehet teljes, mert még aznap arculcsapásként éri a hír, hogy Gallant vissza akar menni Irakba. Zoe összeverve érkezik a kórházba, és Ray segítségét kéri, aki kimenekíti őt brutális apja karmaiból. Abbyék megkezdik a készülődést a babájuk fogadására.

Lánybúcsú 2018-12-16


szerző:
2018.12.16. 23:30
Lánybúcsú 2018-12-16

Becky (Rebel Wilson) hamarosan férjhez megy a jóképű barátjához, Dale-hez (Hayes MacArthur). Úgy gondolja, hogy az erősebb nem képviselőjéhez hasonlóan neki is kijár egy lánybúcsú. Össze is trombitálja az egykori középiskolai barátnőit. Közülük Regan (Kirsten Dunst) titokban meg van sértődve, hogy nem ő kelt el először a lánycsapatból. Gena (Lizzy Caplan) az ironikus stílusával leplezi, hogy valójában rettentően romantikus alkat. És ott van Katie (Isla Fisher), aki bizony nem az IQ-járól híres, hanem, hogy vadul élvezi az életet. Becky szolid bulit tervez, ám a dolgok pillanat alatt elfajulnak.

Aljas nyolcas 2018-12-16


szerző:
2018.12.16. 22:30
Aljas nyolcas 2018-12-16

Marquis Warren őrnagy (Samuel L. Jackson) három hullát szállít Red Rockba. Ám útközben kénytelen megállítani a fejvadász, John Ruth (Kurt Russell) postakocsiját, aki szintén a városba tart egy megbilincselt szökevénnyel, Daisy Domerguéval (Jennifer Jason Leigh), hogy felvegye a tízezer dolláros vérdíjat. A hatalmas hóvihar miatt azonban meg kell állniuk egy eldugott fogadóban, ahol néhány különös figura is megszállt. John úgy gondolja, hogy az idegenek, Mobray (Tim Roth) és Joe (Micheal Madsen) ki akarják szabadítani Daisyt. A feszült helyzetben megpróbál szövetséget kötni Warrennel, amikor váratlanul megjelenik a korábban eltűnt nemzetőr, Chris Mannix (Walton Goggins), aki azt állítja, hogy ő lesz Red Rock város új seriffje.

Csillagok között 2018-12-16


szerző:
2018.12.16. 18:55
Csillagok között 2018-12-16

Joseph Cooper (Matthew McConoughey), az egykori NASA-pilóta képtelen tétlenül szemlélni, ahogy a Földön lassan mindent betemet a por. Már csak a gazdálkodás maradt, ám lánya, a tízéves Murphy rajong a tudományért, és biztos benne, hogy a házukban történő különleges üzenetre van magyarázat. Cooper megfejti a kódokat és ráakad a NASA titkos kísérleti telephelyére. A bázis vezetője egykori professzora, Dr. Brand (Michael Cain), aki felkéri arra, hogy legyen a Lazarus misszió vezetője. A nemrégiben feltűnt féreglyukon keresztül három lakható bolygóról gyűjtöttek adatokat, az egyik Dr. Mann (Matt Damon) bolygója, aki a program megalkotója. Három tudós, köztük Amelia Brand (Anne Hathaway) kísérik el, hogy kiválasszák a megfelelő bolygót. Sikerüktől függ az emberiség sorsa.

Négy karácsony 2018-12-16


szerző:
2018.12.16. 16:10
Négy karácsony 2018-12-16

Kate (Reese Witherspoon) és Brad (Vince Vaughn) módszeresen kerülik a karácsonyi ünnepségeket, és a legelképesztőbb sztorikkal etetik a családot, csakhogy ne kelljen részt venniük a családi összejöveteleken. Egy élő közvetítés révén azonban lebuknak, és kénytelenek végiglátogatni a szülőket, akik persze mind elváltak. A négy látogatás során alapos ízelítőt kapnak a családi melegségből és egymás féltett titkaiból.

Most jó 2018-12-16


szerző:
2018.12.16. 10:35
Most jó 2018-12-16

Tessa (Dakota Fanning) tizenhét éves, és szenvedélyesen szereti az életet. Ám csak néhány hónapja van hátra, ugyanis leukémiás. A halálos betegség árnyékában összeállítja a bakancslistáját, csupa olyan dolgot, amelyről minden hasonló korú lány álmodozik, beleértve a szüzessége elvesztését is. Miközben a családja igyekszik megemészteni a helyzetet, Tessa elhatározza, olyan intenzíven fog élni, amennyire csak lehetséges. Ám rá kell döbbennie, nem könnyű megszerezni azt, amire vágyunk, és néha a legváratlanabb dolgok a legfontosabbak.

Lopott szavak 2018-12-16


szerző:
2018.12.16. 08:45
Lopott szavak 2018-12-16

Rory Jansen (Bradley Cooper) élete első kötetének kiadása rendkívüli esemény. Az utca embere is odavan a könyvért, a kritikusok is ódákat zengnek róla. Friss hangjával és időtlennek tetsző bölcsességével Rory hamar az irodalmi élet egyik sztárjává válik. A karizmatikus, tehetséges, intelligens és fiatal szerzőnek mintha mindene meglenne: a siker mellett gyönyörű feleség (Zoë Saldana) várja otthon, a világ a lábai előtt hever, és mindezt pusztán a szavainak köszönheti. De kinek is a szavai ezek? És pontosan ki is írta a hírnevet hozó történetet? A sikerben fürdő Roryt egy nap felkeresi egy rejtélyes öregember (Jeremy Irons), aki azzal a döbbenetes állítással szembesíti, hogy valójában ő a könyv szerzője.

Csapda 2018-12-15


szerző:
2018.12.15. 23:30
Csapda 2018-12-15

Az üzletember John Matthewst (Dwayne Johnson) letaglózza a hír, hogy 18 éves fiára, Jasonre (Rafi Gavron) minimum tíz esztendei, kötelezően letöltendő börtönbüntetés vár. A fiút olyan csomaggal a kezében kapták el, amit a barátjától vett át, és amiben tudtán kívül kábítószer volt. Amikor Jason elutasítja az ambiciózus államügyész ajánlatát, hogy büntetése enyhítéséért cserébe mártson be valakit, John megkéri Keeghant (Susan Sarandon), hogy inkább hadd épüljön be ő a drogkartellbe. Az elkeseredett apa beszivárog Malik (Michael Kenneth Williams) bandájába, ám miközben fiát próbálja megmenteni, bajba sodor egy másik ártatlan embert. Amikor váratlanul leleplezi a mexikói drogkereskedelem nagykutyáját, a már amúgy is veszélyes játszma tétje még nagyobb lesz.

Zene és szöveg 2018-12-15


szerző:
2018.12.15. 23:25
Zene és szöveg 2018-12-15

Alex Fletcher (Hugh Grant) divatjamúlt rocksztár, akit egy szeszélyes ifjú sztárocska közös duettre kér fel. Alex rendkívül kínos helyzetbe kerül, amikor rádöbben, hogy képtelen megírni a közös dalt. Már csak a csoda segíthet rajta. És úgy tűnik, szerencséje van, Sophie-nak (Drew Barrymoore), a nagyszájú bejárónőnek ugyanis kiváló érzéke van a dalszövegek íráshoz, ám semmi kedve titkos szerzőtárssá válni. Alex úgy véli, elég vonzó ahhoz, hogy bárkit meggyőzzön, és kizsebeljen, ha kell.

X-Faktor Döntő szombaton 20:00-tól!

Az X-Faktor 8. évada az RTL Klubon! 2018-ban is folytatódik az RTL Klubon az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-ja, az X-Faktor. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbara valamint Ricco és Claudia után valakinek ismét esélye lesz arra, hogy győztesként állhasson az X-Faktor színpadán. A tehetségkutató 8. évadában ismét az énekeseké és zenekaroké lesz a főszerep, akiket Radics Gigi, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mentorál. A válogatókon idén is színes volt a mezőny és sokan gondolták úgy, hogy bennük van az a bizonyos X-Faktor, amire mindenki felkapja a fejét. A hamis hangok, szórakoztató produkciók és őstehetségek különleges pillanatokat szereztek Giginek, Lacinak, Alexnek és Petinek. Hamarosan pedig a nézők is részesei lehetnek a fergeteges hangulatnak, amit egy-egy válogatón a mentorok átélnek. A műsorvezető 2018-ban is Kiss Ramóna lesz, aki már alig várta, hogy újra együtt sírhasson és nevethessen a jelentkezőkkel. Tehetségekben, izgalmas percekben, feszültségben és váratlan fordulatokban idén sem lesz hiány, hiszen minden énekes és zenekar a legjobbat szeretné kihozni magából. Az X-Faktor minden hétvégén este az RTL Klub műsorán.

Valentin nap 2018-12-15


szerző:
2018.12.15. 19:30
Valentin nap 2018-12-15

Valentin-nap a szerelmesek ünnepe, ám ez a nap sem mentes a feszült pillanatoktól, fordulópontoktól. Új kapcsolatok születnek, és régiek érnek véget, egy már véget ért kapcsolat elejtett fonalát épp ma veszik fel. Szerelmek, szakítások, újrakezdések. Morley (Jessica Alba), Liz (Anne Hathaway), Reed (Ashton Kutcher), Holden (Bradley Cooper), Kara (Jessica Biel), Kate (Julia Roberts) és a többiek a szerelem csapdájába estek, és nem tudják, hogyan másszanak ki belőle.

Nyomás utána! 2018-12-15


szerző:
2018.12.15. 15:25
Nyomás utána! 2018-12-15

Rosco (Terence Hill), a jóképű, munkanélküli vagány alkalomadtán hasbeszéléssel szórakoztatja önmagát és környezetét. Éppen stoppol az út mentén, amikor kis híján elgázolja egy kamion. Sürgősen felkeresi a legközelebbi kocsmát, ahol vélhetőleg a kamionos megpihent. Itt iszogat éppen Doug (Bud Spencer), a megtermett kalandor, aki nem ijed meg sem a saját árnyékától, sem egy kis verekedéstől. Nem kell sokat várni, hamarosan elcsattannak az első pofonok.

Az első millióm története 2018-12-15

Máté Kriszta műsora Az első millióm története, melyben sikeres emberek mondják el történetüket arról, ők hogyan kezdték, mi lehet a sikerük titka. Mert az első milliót általában a siker hozza, Az első millióm története erről a sikerről szól. Mindegyik történet más és más, de mindegyik sikertörténetben közös az ötlet, a kitartás, a szenvedély és az önbizalom. A riportalanyok számára a gazdagság a szabadságot jelenti. A második évad szereplői mind olyan emberek, akik ráadásul úgy érzik, a sikerükből osztozniuk kell a környezetükkel is, mert felelősek érte. Az interjúk középpontjában nem a pénz áll, hanem a siker, a kudarcok elviselése, a kitartás, állhatatosság, kreativitás, és annak a története, hogy ők hogyan tudtak kiugrani, hogyan tervezték meg, építették fel az életüket. Műsorvezető: Máté Kriszta

Forró nyomon


szerző:
2018.12.15. 13:00
Forró nyomon

A fairmonti rendőrfőnököt holtan találják saját körzetében, egy erdőben. A CBI nagy erőkkel kezdi meg a nyomozást, és hamarosan meg is találják az első gyanúsítottat, Dimitrij Zubovot, egy orosz üzletembert, aki ellen a rendőrfőnök eljárást akart indítani zaklatásért. Kisvártatva azonban még egy gyilkosság történik, ezúttal egy helyi fiatal holttestére bukkannak, aki ismerten kábítószeres volt. Az ügyet tovább nehezíti, hogy megjelenik Lisbon öccse, Tommy. Jane azonban szövögeti tervét, amivel a kettős gyilkosság elkövetőjét megkeresheti.

Hogyan írjunk szerelmet 2018-12-15

A jobb napokat látott forgatókönyvíró, Keith Michaels egyszer csak azon kapja magát, hogy egy ötvenhez közelítő, elvált férfi lett, aki évek óta nem írt sikeres filmet. Szerencsére ügynöke nem felejtette el, és szerzett neki egy munkát: az uncsi kisváros egyeteme tanárt keres. Mivel zsebe üres, Keith nem mondhat nemet. Nem találja a helyét a tanári karban és meglehetősen félvállról veszi a tanítást. Ám megváltozik a hozzáállása, amikor találkozik Hollyval, akivel hamarosan rájönnek, hogy mindketten ugyan azt várják az élettől: egy második lehetőséget

Az üzenet


szerző:
2018.12.14. 23:00
Az üzenet

Mivel több, egymással valahogyan összefüggő tetoválást fedeznek fel Jane testén, a csapat három részre oszlik. Weller terepre megy Romannel, Jane és Zapata egy fogvatartottat kérdez ki, míg Pattersonhoz a későn érkező Reade társul. Naz üzenetet kap a Homokviharba épült forrásától, aki találkozni akar vele.

Toyboy - Selyemfiú a pácban 2018-12-14

Nikki (Ashton Kutcher) imád hódítani, odavan a szép nőkért, és soha nem hagyna ki egyetlen alkalmat sem. Vonzerejét általában arra használja, hogy Los Angeles leggazdagabb nőinek ágyában kössön ki, ingyen lakáshoz, remek ajándékokhoz és vip-helyekhez jutva. Persze a nők is profitálnak, mellette gyönyörűnek és fiatalnak érezhetik magukat. Nikkinek azonban választania kell: egy híres és gazdag jogász, Samantha (Anne Heche) és az egyszerű pincérlány, Heather (Margarita Levieva) között.

A thaiföldi nyaralás

Timnek nyoma vész a szovjet befolyás alatt álló Etiópiában. A kétségbeesett Alice megfenyegeti Philipéket, hogy feladja őket, ha Tim nem kerül elő. Philip sem biztos benne, hogy nem a KGB áll a háttérben, de ezt letagadja Paige előtt, aki nem tud hinni a szüleinek. Oleg és Tatjána egyre közelebb kerülnek egymáshoz, s a nő elmondja Olegnek, hogy bejuttattak valakit az egyik, biológiai fegyverekkel foglalkozó kutatóintézetbe.

Privát kopók 2018-12-13


szerző:
2018.12.13. 22:55
Privát kopók 2018-12-13

Angie váratlanul hamarabb érkezik vissza a nyaralásából, és megdöbbenve tapasztalja, hogy Shade teljesen átalakította az irodát. Ráadásul egy levél várja, amit még az apja írt nem sokkal a halála előtt. Közben Shade elvállalt egy ügyet, amiben egy autóversenyzőt halálosan megfenyegettek. A fiatal versenyző, Eric számára rendkívül fontos, hogy a következő versenyen indulhasson és meg is nyerje.

Gyűlölet


szerző:
2018.12.12. 23:00
Gyűlölet

A nyomozók újra előveszik egy kamaszlány 1988-as meggyilkolásának ügyét, miután az apja brutálisan megveri féltestvérét. Kiderül, hogy nem az apa volt a tettes. A lány elköltözött otthonról Pók néven ismert barátjához, aki elvitte őt anyja házába. Ott lakott Elliot is, aki szintén elszökött otthonról. Tamyra rájön, hogy Pók és barátai újfasiszták, de akkor telik be nála a pohár, amikor arra akarják kényszeríteni, hogy lelőjön egy salvadori nőt. Tamyra képtelen rá, de Pók megteszi helyette. Amikor a lány kiszökik a házból, hogy értesítse a rendőrséget, Elliot utána megy és egy kalapáccsal agyonveri.

Szulejmán 2018-12-12


szerző:
2018.12.12. 22:55
Szulejmán 2018-12-12

Az uralkodó minden tiltakozás és orvosi tanács ellenére elindul a hadjáratra. Szelim és Nurbanu felkészülnek a trón elfoglalására. Mihrimah elkeseredésében elköltözik a palotából, biztos benne, hogy apja már nem tér vissza élve a hadjáratból. A török sereg nem tud megbirkózni Szigetvárral, és úgy tűnik, hogy nem teljesül az uralkodó leghőbb vágya. Szigetvár a rögeszméjévé válik a szultánnak, aki végül elfogadja az ópiumot a fájdalmára.

Egyetemi botrány


szerző:
2018.12.11. 23:00
Egyetemi botrány

A helyszínelők csapatát vonják be egy közelmúltban meggyilkolt diák ügyének megoldására, akinek fotója végül az internetet is körbejárta.

Amerikai bérgyilkos


szerző:
2018.12.10. 23:30
Amerikai bérgyilkos

Mitch Rapp (Dylan O'Brien) életét egy szörnyű tragédia árnyékolja be: egy terrorista támadás során a szeme láttára ölik meg a menyasszonyát. A mindenre elszánt férfi személyes bosszút esküszik, egyetlen célja, hogy kiiktassa a kegyetlen merénylőket. Az egykori sikeres atlétára a CIA igazgatóhelyettese, Irene Kennedy (Sanaa Lathan) is felfigyel: felveszi Mitchet az ügynökség elit terroristaelhárító programjába, majd a hidegháborús veterán, a kőkemény Stan Hurley (Michael Keaton) kezeire bízza. A kiképzés során a hajthatatlan Rapp profi gyilkológéppé válik, aki nem kímél egyetlen fanatikus merénylőt sem. A fiatal hírszerző hamarosan a Közel-Kelet legveszélyesebb radikális harcosaival találja szembe magát, akik bármilyen eszközt képesek bevetni, hogy világuralomra törjenek.

Interferencia


szerző:
2018.12.10. 23:00
Interferencia

Raimy és Satch nyomozásuk során megdöbbentő szálra bukkannak Nightingale első áldozatával kapcsolatban. Ahogy Raimy beszámol erről az apjának, Frank azonnal dolgozni kezd az ügyön. Közben Frank és Julie egy váratlan fordulatot hozó, őszinte beszélgetésre kényszerülnek; Raimyhez pedig nem kis meglepetést okozva egy látogató érkezik.

Dr. Csont 2018-12-10


szerző:
2018.12.10. 22:55
Dr. Csont 2018-12-10

Booth és Bones kapcsolata még nem a régi, és a háromhavi kényszerű távollét után egymás iránti bizalmukon is van mit javítani. Egy válóperes ügyvéd meggyilkolását kell felderíteniük, akit nem csak lehajítottak valahonnan, de le is szúrtak és el is égettek. A nyomozás során kiderül, hogy nem csak az ügyvéd volt könyörtelen.

Csókkirályok éjszakája a Villában

Ismét benépesül a ValóVilág Villája! Hazánk legsikeresebb valóságshow-ja a kilencedik évaddal jelentkezik, melyben ezúttal sem lesz hiány váratlan fordulatokból, izzasztó párbajokból, örömkönnyekből, ahogy önfeledt pillanatokból sem. A nézők egy teljesen megújult valóságshow-t láthatnak mindennap az RTLII-n. A valóságshow két házigazdái: Nádai Anikó és Puskás Peti.

A lecke


szerző:
2018.12.10. 22:00
A lecke

Hotchner és csapata még soha nem találkozott ilyen meghökkentő esettel. Egy férfi és a társa élő marionette-társulatot próbál létrehozni elrabolt férfiakból és nőkből. A tesztelések során azonban több áldozat is meghal, akiknek minden végtagja ki van fordítva, csontjaik összetörtek. A Művész hamarosan elkészül a társulattal, és előadja saját hátborzongató történetét.

Éjjel-Nappal Budapest 2018-12-10

Roland reggel megtudja Boritól, hogy a lány Ákossal Berlinbe költözik. Rolandot ez nagyon rosszul érinti, és mindenáron vissza akarja tartani Borit. De a lány már meghozta a döntését, és nem hajlandó azt megmásítani. Kétségbeesésében Roland elmondja Ákosnak, hogy Bori lefeküdt vele. Azt reméli, hogy ezzel annyira elbizonytalanítja Ákost, hogy az nem viszi magával a lányt Berlinbe. De hasztalan reménykedik. Borinak ugyanis sikerül Ákost meggyőzni arról, hogy Roland féltékenységből hazudott neki.

Barátok közt - Ez történik: 2018.12.10.-2018.12.11.

Miklós álmában újra átéli, mikor a túlvilágon Magdi közölte vele, hogy Zoltán nincs a halottak között. Miklós megtudja Zsolttól, hogy László pont most gondolta úgy, hogy megkeresi Zoltán egyik régi üzleti partnerét, és Miklós ezt egy újabb jelnek veszi a világtól arra, hogy Zoltán talán él.

Vírus


szerző:
2018.12.10. 21:00
Vírus

Sam Daniels ezredes (Dustin Hoffman) halálos vírust tanulmányoz Afrikában, amely az egyik faluban szinte teljesen kiirtotta a lakosságot. A vírus veszélyesebb, mint a pestis és könnyebben fertőz, mint a nátha. Sam rádöbben, hogy a fertőzés eljuthat az Egyesült Államokba és 48 órán belül megfertőzheti az egész országot. Gyanúja beigazolódik, egy amerikai kisvárosban több ember is szörnyű kínok közt hal meg. A sereg karantént von a város köré, míg Sam volt feleségével a vírus ellenszerét keresik. Azonban váratlanul felettese kizárja az ügyből. Sam hamarosan kénytelen rádöbbenni, hogy a vírust az amerikai hadsereg fejlesztette ki, és le akarja bombázni a várost, hogy így fékezze meg a mutálódott vírust, s hogy eltussolhassa az ügyet…

A fejvadász


szerző:
2018.12.10. 20:05
A fejvadász

Két különböző helyszínen bukkannak rá ugyanannak a hullának a testrészeire. Az áldozat óvadéki fejvadász volt, aki egy gyilkosságért elítélt szökevényt üldözött. Brennannek nincs könnyű dolga, kénytelen elfogadni a Tudós Haver, a népszerű gyermekműsor házigazdájának az ajánlatát, aki hajlandó segédkezni az ügyben, cserében a következő műsorát a laborban forgathatja Bones vendégszereplésével.

Showder Klub 12.10-12.14.


szerző:
2018.12.10. 19:20
Showder Klub 12.10-12.14.

A hazánkban töretlen sikerrel futó Showder Klub újabb része látható ma az RTLII-n. A 16. évadban is találkozhatunk új felfedezettekkel, és a hazai standup összes fontos helytartója szerepet kap a műsorban. A produkció az egyik legnagyobb európai humor szentély, amely abban a tekintetben is egyedülálló, hogy több, mint 40 humoristával van kizárólagos szerződése, köztük a rendkívül népszerű Kiss Ádámmal, Kovács András Péterrel, Aranyosi Péterrel, Dombóvári Istvánnal, Mogács Danival, Kőhalmi Zoltánnal, Beliczai Balázzsal és Tóth Eduval. A műsor a hazai televíziózás legnagyobb szórakoztató bázisa, országos kereskedelmi csatornán rajta kívül nincs a klasszikus standup comedyre épülő szórakoztató produkció, amely a humoristák személyiségén, sokszínű látásmódján keresztül tart görbe tükröt a politika, közélet és a celebvilág elé.

Az utolsó csábítás


szerző:
2018.12.10. 19:10
Az utolsó csábítás

A két nyomozó, Ryan és Esposito képtelen vita nélkül együtt dolgozni. Esposito nem tudja megbocsátani, hogy társa faron lőtte, méghozzá féltékenységből, miután, vele ellentétben, Ryannek nem sikerült a nagy vizsga. A pszichológus úgy dönt, csak akkor dolgozhatnak tovább együtt, ha találnak egy mediátort, aki teljes munkaidőben elkíséri őket, és elsimítja a vitáikat. Mindketten úgy gondolják, hogy Castle lenne a legjobb személy erre a feladatra.

a Konyhafőnök VIP - A séfek csatája 2018-12-10

a Konyhafőnök VIP - A séfek csatája az RTL Klubon, ahol a két Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos és Rácz Jenő az ételeken túl ezúttal egymást is kóstolgatják! A legújabb évadban a két Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos és Rácz Jenő csap össze egymással, és ezúttal csapatot választva ők is küzdenek a győzelemért. Hírességek közül válogatják ki azokat a versenyzőket, akikkel dolgozni szeretnének. Munkájukat harmadik zsűritagként és a mérleg nyelveként Fördős Zé segíti. A verseny első hetében, a Válogatón dől el, hogy a 40 vállalkozó kedvű híresség közül kik kerülhetnek be Rácz Jenő és Sárközi Ákos 12-12 fős csapatába, azaz kiket mentorál majd heteken át a két séf. Ők 24-en küzdhetnek meg a Konyhafőnök VIP címért és a 10 milliós nyereményért.

Született detektívek 3. évad 4-8. rész

Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

Élő pajzs


szerző:
2018.12.10. 10:25
Élő pajzs

Kovac és Clemente egyre vadabb versengésbe kezd, aminek súlyos következményei lesznek. Abby a két szakorvos kereszttüzében segítség nélkül marad, így egy szerencsétlen sorsú kis beteg kicsúszik a kezükből. A kislány váratlan halála az egész osztályt megrázza. Rayt felkeresi Zoe apja. Neelában felcsillan a remény, hogy hamarosan találkozhat Gallantal, a hírek szerint ugyanis hamarosan hazaengedik Irakból.

Meghökkentő dolog történt a Déli-sark Expedíción!

Az expedíció 14. napján, a két sátor közül az egyikben elaludtak a „lakók”.

Varga Viktor és Radics Gigi bűnös termékeket árul?

Az Álomutazó című darab egy minden érzékre ható előadás, amit a művészek is minden korosztálynak ajánlanak. Varga Viktoron és Radics Gigin kívül számos ismert színész és énekes lép fel benne.

Arany Timi jogosnak érzi a kiesését

Az elődöntő végén kellett búcsúznia Gáspár Laci mentoráltjának. Timi mesélt arról, hogyan élte meg, hogy minden alkalommal elvesztette a biztos továbbjutást jelentő széket és beszélt a kiesésről is.

Nemazalány is indult korábban az X-Faktorban

A Reggeli vendégei voltak az X-Faktor elődöntőjében szereplő sztárvendégek, akik a Stolen Beat, Tamáska Gabi és az USNK duettpartnereiként léptek színpadra.

Szűcs Gabi bikiniben gyakorolta a karácsonyi dalokat

Az énekesnő már nyáron készült az ünnepi fellépésekre, hogy decemberre tökéletes legyen a hangja. Gabi ilyenkor nem foglalkozik a súlyával, főleg, hogy mindig télen fogy le és nyárra szedi vissza a leadott kilókat.

Borzalmas körülmények között gyalogol a hóban Rakonczay

Eddig 274 km-t tett meg Rakonczay Gábor, aki napról napra közelebb kerül a Déli-sarkponthoz. A teljes táv negyedén van túl.

Zola nem hitte, hogy megérik az 5 évet

A New Level Empire énekese mesélt a zenekar születésnapi akusztik koncertjéről és arról, hogyan készül az ünnepekre. Zola a jótékonykodást sem mellőzi karácsony közeledtével.

Reggeli 2018-12-10


szerző:
2018.12.10. 07:15
Megmutatjuk az első lombikkutyákat

Három éve ilyenkor egy pótanya öt beagle és két beagle-spániel keveréket hozott a világra. Már az 1970-es évek közepe óta próbálkoznak lombikeljárással a kutyáknál, és ezúttal sikerrel jártak. A program több szempontból is fontos lehet: egyrészt megóvhatja a veszélyeztetett kutyafajtákat, de az új módszerek segíthetnek a kutyáknál és embereknél előforduló örökletes betegségek jobb megismerésében is.

Madonna koncertet adott, de ezt előtte nem tudta senki

Három évvel ezelőtt a november 13-i terrortámadások áldozatainak tiszteletére énekelt Párizsban, a Köztársaság téren, amely a tragédia megemlékezéseinek központi helyszíne. A világsztár a francia fővárosban tartott hivatalos fellépése után közösségi oldalán posztolt rajongóinak a spontán koncert előtt.

Reisz Gábor szülei véleményét is kikéri filmjeiről!

Reisz Gábor már egészen kisgyerekkorától érdeklődött a filmek iránt, saját füzetet vezetett, ahol a filmrendezők, a stílusirányzatok, a korszakok kerültek lejegyzésre. Aztán később a matematika füzetét használta, de ott már vers foszlányokkal szórakoztatta magát a matek órán. A filmben ezekből a versekből is hallhatunk, vagy még inkább érezhetünk és láthatunk. Bárki magára ismerhet egy –egy aspektusból, hétköznapi történet ez szerelemről, munkáról, iskoláról, közösségről, szeretetről, családról.

Mit nézünk ma? – Hétfő (12.10.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Vészhelyzet


szerző:
2018.12.10. 00:00

Cobra 11


szerző:
2018.12.10. 00:00

Zűrös páros


szerző:
2018.12.10. 00:00

Vírus


szerző:
2018.12.10. 00:00

Amerikai bérgyilkos


szerző:
2018.12.10. 00:00

Egy óra Balázs Pali


szerző:
2018.12.10. 00:00

Fűre lépni Ihos!


szerző:
2018.12.10. 00:00

Muzsika Tv Extra


szerző:
2018.12.10. 00:00

Mónika show


szerző:
2018.12.10. 00:00

Anikó show


szerző:
2018.12.10. 00:00

Balázs show


szerző:
2018.12.10. 00:00

112 - Életmentők


szerző:
2018.12.10. 00:00

Baywatch


szerző:
2018.12.10. 00:00

Benny Hill show


szerző:
2018.12.10. 00:00

Anyák gyöngye


szerző:
2018.12.10. 00:00

Tom és Jerry


szerző:
2018.12.10. 00:00

Hagyjál főzni


szerző:
2018.12.10. 00:00

Árva angyal


szerző:
2018.12.10. 00:00

Borostyán


szerző:
2018.12.10. 00:00

A szuper exnőm 2018-12-09


szerző:
2018.12.09. 23:30

Vadidegen


szerző:
2018.12.09. 23:30
Vadidegen

Vannak olyan netes chatszobák, ahová nehezebb bejutni, mint a legtitkosabb klubokba, léteznek találkahelyek, ahová csak hosszas ellenőrzés és szigorú biztonsági intézkedések után klikkelhet a felhasználó. Rowena (Halle Berry) egyik barátját meggyilkolják. A gyilkosa után nyomoz, és úgy tűnik, csak akkor tudhat meg többet az ügyről, ha ő is bekerül egy ilyen chatszobába. Egyre mélyebbre merül a szenvedélyek hálózatában, olyan mélyre, ahonnan talán már nincs kiút.

Zsuzsu egy füzettel tette azt, amit Krisztián Vivivel az ágyban...

A villalakók meggyőzték a lányt, hogy parodizálja Krisztiánt. Zsuzsu röviden és lényegretörően összefoglalta, hogy miből is áll a srác villaléte...

Szexre készül Hunor és Adri

A két villalakó a pontos helyszínt és az időpontot is kitalálta. Így már szinte biztos, hogy hamarosan beteljesülhet Hunor és Adri vágya.

Reni, Zsuzsu és Greg szerepjátéka több mint szürreális

Hogy milyen celeb válna Reniből és Gregből? És milyen Zsuzsu, amikor rajong valakiért? Mutatjuk!

Greg nem követi, hanem diktálja a divatot!

Greg egy teljesen új ünneplőruha szettet álmodott meg magának, ami nem igazán varázsolta el a többieket...

Hunornak összejött az, amire mindannyian csak vágyunk!

Csoki gazdag mozgásvilágát mi csak messziről csodálhatjuk, Hunor viszont magától a Mestertől tanulhatott!

Ismét lecsapott a Villa réme!

A nyelvtannal többeknek is meggyűlt már a baja a Villában, a legújabb áldozat Reni!

Lánykérés a Villában!

No de ki kérte meg és kinek a kezét?! És miért? És mi volt a válasz? Most kiderül!

A harmadik Kiválasztás eredménye nem más, mint...

Radics és Csoki után a harmadik Kiválasztáson a legtöbb jelet nem más kapta, mint...

Best of iskolahét!

Ezt nem is ragoznánk tovább, ezt látni kell!!!

Roli és Era csak félreértésből kaptak össze?

Roli és Era szövetségesből ellenséggé lett - de hogyan és miért? Lehet, hogy most kiderül!

Balhékból sem volt kevés az utóbbi időben...

Lacikán kívül nem sok olyan villalakó akad, akinek ne lett volna valamilyen balhéja az elmúlt hetekben - mutatjuk kikre gondolunk!

Kicsit para volt Csoki visszatérése...

Az előző Párbaj után Csoki tért vissza a Villába, Ginu pedig távozott a játékból. Kicsit felelevenítettük, mennyire örültek neki a többiek, utána viszont Zsuzsu kérdezett be nála...

Hunor és Era újra összeveszett!

Az iskolahét és a záróvizsga eredményhirdetése után Era és Hunor nagyon összekapott, de vajon miért? Most kiderül!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!