Vajon mit tegyünk, ha ötletünk sincs kora reggel, hogy mit is ehetnénk? Dobó Ági és Peller Anna gyakorlott anyukaként már felkészülten esnek neki a készülődésnek.

Nem könnyű reggel magunkhoz térni, pláne, amikor a gyerekeknek vagy éppen magunknak kellene bármilyen ételt az asztalra varázsolnunk. Szerencsére, mindig akadnak jolly joker megoldások, amelyek nemcsak gyorsak, de tutira sikeresek is.

Dobó Ági nagyfia Bubu ugyan sokszor már saját magát is kiszolgálja a hűtőből, azért a Konyhafőnök VIP győztesének is villantania kell a konyhában. Náluk a különféle smoothie-k a nagy kedvencek, hiszen gyorsan elkészülnek, és a sokszor nem szeretett zöldségek és gyümölcsök is elbújhatnak benne a picik elől.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Agnes dr Dobo (@doboagi) on

A különféle teljes kiörlésű, rozsos szendvicsek is tökéletes opciók lehetnek a kába reggeleken, a gyümölcsök vagy éppen a finom sajtok is tuti befutók.

Peller Annáéknál inkább Mikike a szigorú és következetes konyhafőnök, hiszen sosem lágyul el a szíve, amikor kislányuk Annabella még több gumicukrot szeretne:

„Nem kell megsajnálni. A kevés is tök jó és ossza be magának!” – mondta Miki Annának.


Nálatok mik a kedvenc reggelik? Milyen ételekkel indítjátok a napjaitokat?